INFO til medlemmer.


Her på siden kan medlemmerne læse om møder og andre vigtig informationer i Multimedieklubben.Generalforsamling d. 27. maj 2020 kl. 19.30

For interesserede medlemmer er der fællesspisning fra kl. 18.30. For at deltage i fællesspisningen. skal du tilmelde dig i klubben eller til Henrik. Vi bestiller mad udefra.


Kom gerne en halv times tid før, så vi kan gøre klar.Dagsorden


1. Valg af dirigent

2. Formandens beretning og godkendelse

3. Regnskabet gennemgang og godkendelse

4. Fastsættelse af kontingent

5. Indkomne forslag

6. Valg af formand

7. Valg af 2 bestyrelsesmedlemmer for 2 år

8. Valg af 2 suppleanter for 1 år

9. Eventuelt.


Alle aktive, der har betalt kontingent for mindst to perioder, har stemmeret og kan stille op.-------------------------------------------------------------------
Godt Nytår

TV-M er klar til at tage hul på 2018


--------------------------


Julen nærmer sig

Vi har travlt med at lave juleindslag, har du foreslag,

så skriv til os


Julemødet er onsdag d. 17. dec. 2014 kl 19.00


Tur til København

Torsdag d. 6. nov. 2014, var medlemmerne på tur til København. Vi besøgte elektronik-messen; Monitor i Tap1 på Carslberg. Derefter besøgte vi TV2 på Teglholmen og fik en rundvisning.

Se billeder under: Billeder


Travl tid for Multimedieklubben

Vi har haft dejligt travlt med at lave tv indslag på det sidste. Vi er blevet gode til at komme rundt på øerne og være aktuelle med indslagene. Derfor et vores klubblad blevet noget forsinket, men skulle gerne komme omkring 1. juli.

Af kommende aktivivter, kan nævnes Tour de Marielyst i den første weekend af juli, Festugen i Nykøbing, hvor vi er den officielle festuge-tv-station. i august er der grill-søndag d. 17. Der kommer meget mere info om aktiviteterne i Impulsen.

-----------------------------------


Forrygende tv premiere


Tirsdag d. 1. april startede Tv-M, Multimedieklubben op med at sende lokal tv. Samtidig afholdt klubben en reception, hvor bl.a. Borgmester John Brædder og TV2-Øst dukkede op.

Der var spænding lige til det sidste, da det viste sig at videoformatet på  udsendelsen var forkert, i forhold til den boks der afvikler udsendelsen. Boksen står i Vordingborg ved sendermasten. I al hast blev en ny udsendelse uploadet og med lidt billed-udfald, kom tv-stationen i luften.---------------------------------------


Nykøbing Falster Multimedieklub starter op med at sende lokal-tv d. 1. april.

Med dette skal forstås, at klubben har fået sin egen sendetilladelse til Lokalkanalen. Det er dog ikke helt nyt for klubbens medlemmer at lave lokal-tv, da de gennem de sidste to år, via Familiekanalen i Esbjerg, har sendt. Men da reglerne for at sende lokal-tv, ved årsskiftet, blev strammet meget op, betød det at Familiekanalen ikke længere måtte sende uden for eget område.


Efter nøje overvejelser, valgte Multimedieklubben selv at søge sendetilladelse. Sidst i februar, fik medlemmerne den glade besked, at klubben var blevet godkendt af Kulturstyrelsen og Radio/ Tv-nævnet, til at sende 10 timer ugentligt, med start 1. april 2014.


De strammere regler for at sende lokal-tv, betyder også, at der nu kun er fire stationer, i hver region, der må sende.


De andre tre stationer er: TV-Møn, TV-Sydsjælland og TV-Vestsjælland. Dermed er hele sendeområdet dækket ind.


Multimedieklubben har leget med tv-mediet siden starten af 1970'erne. Dengang byggede medlemmerne selv kameraerne, der optog i s/h. Klubben hed dengang Båndamatørklubben og blev stiftet helt tilbage i 1959. De første mange år var det en ren "lydklub", hvor medlemmerne medbragte deres store spolebåndoptagere og lavede fælles lydoptagelser.


Siden da, har klubben anskaffet sig mere og bedre udstyr og har gennem årene optaget video ved Nykøbing Festuge, Døllefjelde-Musse Marked, ved kulturelle arrangementer og kommunale begivenheder.


For en del år siden, startede Multimedieklubben en web-tv kanal op på YouTube.


Det er derfor nu en naturlig ting, at klubben nu springer helhjertet ud i at lave lokal-tv for Lolland-Falster. -Men sendeområdet dækker også store dele af Sjælland, så udsendelserne kommer ud til næsten en million seere.


Lokalkanalen har sin egen frekvens, kun afbrudt af "Nyheder på tegnsprog" fra 17 til 21. Kanalen er frit tilgængelig med egen antenne, eller via kabel-tv, så alle kan se udsendelserne. På Multimedieklubben.dk kan der findes mere info om modtagelse af kanalen.


Der vil være fokus på kultur-, sport- og aktualitetsstof og udsendelserne vil henvende sig både til de yngre og ældre seere. Klubben er nu ved at skabe kontakter i lokalsamfundet og kommer gerne ud, når der sker noget.


Det kan godt kaldes en græsrods-tv, hvor alle kan komme til orde.


Klubben tilbyder også "public service", hvor borgerne kan komme med idéer eller optagelser, der kan indgå i programmerne.


Hver udsendelse vil have en times længde, fordelt over alle ugens dage.


Hver mandag og onsdag kl. 22, er der premiere på nye udsendelser, som derefter vil blive sendt på forskellige tider, de følgende dage. Dermed vil så mange som muligt kunne se udsendelserne.


Multimedieklubben, der i tv-sammenhæng også kalder sig TV-M, har premiere tirsdag d. 1. april kl. 15.00. Samtidig holder klubben en lille reception, fra 14.00 til 16.00, hvor samarbejdspartnere, venner af huset og andre interesserede kan kigge forbi lokalerne bag Kulturforsyningen i Voldgade. Alle er meget velkomne.
-------------------------------------------------------------------------------------------Multimedieklubben afholdt Generalforsamling

onsdag d. 12. februar 2014 kl. 19.30.


Det skete punkt for punkt


1. Valg af dirigent, Tom Jensen blev valgt

2. Formandens beretning ved Henrik Elo, - blev godkendt

3. Regnskabets gennemgang ved Morten Nielsen, - blev godkendt

4. Fastsættelse af kontingent, nuværende: Pr. halvår, unge ind til 25 år,     kr. 250,- over 25 år kr. 350,-  passive og pensionister kr. 250,-  Alle beløb forblev uændret.

5. Indkomne forslag, der blev tilføjet små rettelser, for at få lokal-tv delen med i vedtægterne.

6. Valg af formand for 1 år, nuværende: Henrik Elo, - blev genvalgt

7. Valg af bestyrelsesmedlemmer for 2 år, på valg er Morten Nielsen, der blev genvalgt og Kasper Rasmussen, der trak sig. Mathias Holst blev valgt ind i stedet for.

Derudover skulle vælges to suppleanter for et år, nuværende: Mathias Holst, der blev erstattet af Kasper Rasmussen og Kristoffer Gundorph, der blev genvalgt

8. Valg af revisor og suppleant for 1 år, nuværende: Jens Understrup og suppleant John Jensen, de blev begge genvalgt.

9. Eventuelt. -Der blev talt om løst og fast, mest om lokal-tv og udstyr.
Vores sendetider:


Ny=Nyproduceret

G=Genudsendelse

(G2=Genudsendelse af

onsdagens nyproduktion)


-Mandag kl. 22-23 (NY1)

-Tirsdag  kl. 16-17 (G1)

-Onsdag  kl. 16-17 (G1)

-Onsdag kl. 22-23 (NY2)

-Torsdag kl. 16-17 (G2)

-Fredag   kl. 22-23 (G2)

-Lørdag   kl. 9-10 (G1)

-Lørdag   kl. 15-16 (G2)

-Lørdag kl. 22-23 (G1)

-Søndag  kl. 9-10 (G2) 

-Søndag  kl. 15-16 (G1)


Se Programomtale på vores Facebook side.


Tryk her: